Online informatie-avond/ webinar

voor de beroepsopleiding Instructeur Zwem ABC en Lifeguard/Toezichthouder

Volg onze online informatieavond! Wij organiseren op maandagavond 3 september 2018 een (online) webinar om jou meer informatie te geven over onze opleidingen Instructeur Zwem ABC en Lifeguard/Toezichthouder (Klik op de link voor meer informatie over de desbetreffende opleiding. Onder het tabblad planning vind je en locaties/planning). 

Onderwerpen

 Basisberoepsopleiding Instructeur Zwem ABC en Lifeguard/ Toezichthouder

Datum

 Maandag 3 september 2018

Tijd

 19.00 uur

Duur

 Ca. 1 uur

Spreker

 Marcel van Vendeloo

Locatie

 Online (je ontvangt een persoonlijke link in jouw mail)

Kosten 

 Gratis

Wat is een webinar?

Een webinar is een live presentatie die plaatsvindt via het internet. Je hoeft niet lijfelijk aanwezig te zijn op een bepaalde plek. Je kunt het webinar volgen vanuit je luie stoel thuis of op kantoor, onderweg in de trein of waar dan ook maar. Het enige wat je nodig hebt is een pc, laptop of tablet die verbinding heeft met internet. Tijdens deze webinar is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de spreker via de chat. Tevens bieden wij de mogelijkheid voor degene die zich ingeschreven hebben om het webinar achteraf terug te kijken. Het volgen van dit webinar is gratis.  

Aanmelden?

Wil je weten of deze opleiding iets voor jou is? Meld je dan via het onderstaande formulier aan. Je ontvangt per mail een bevestiging dat je ingeschreven staat. Tevens ontvang je een week van tevoren een reminder en 1 uur voor aanvang een persoonlijke link naar het webinar.

Liever persoonlijk contact?

Stel je jouw vragen over onze opleiding liever persoonlijk. Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij staan je graag te woord. Let op! Tijdens de zomerperiode zijn wij beperkt bereikbaar. Klik hier voor meer informatie over onze bereikbaarheid.


Contactgegevens

Nieuwsbrief