KIKK recreatie / subsidie tot 31-12-2018


De stichting KIKK recreatie heeft als doel het financieren, subsidiëren en ontwikkelen van activiteiten die gericht zijn op het zo goed mogelijk functioneren van de sector. De activiteiten zijn vooral gericht op het verhogen van de kwaliteit van scholing. De activiteiten van KIKK zijn gestopt per 01-07-2018. Subsidie kan nog aangevraagd worden tot 31-12-2018. Op is op.

Regeling tegemoetkoming cursuskosten
Bent u als organisatie aangesloten bij de CAO Recreatie en CAO Zwembaden en droeg u premie af aan het KIKK Recreatie, dan komt u in aanmerking voor de regeling 'tegemoetkoming cursuskosten' van KIKK recreatie. Dit loopt door tot 31-12-2018.

De exacte regeling is te vinden op de site van  KIKK recreatie: www.kikk-recreatie.nl
Klik hier om alles over de regeling 'tegemoetkoming cursuskosten' te lezen.

Maak gebruik van uw jaarlijkse budget van KIKK recreatie
Als werkgever en werknemer draag je maandelijks premie af aan KIKK recreatie. Daartegenover staat dat je gebruik kunt maken van de subsidiemogelijkheden die KIKK recreatie biedt voor opleidingen en cursussen. Geen gebruik maken van deze mogelijkheden is dus een gemiste kans. 


Alle beroepsopleidingen erkend door KIKK recreatie!
Het is ook mogelijk om uw medewerkers de beroepsopleiding te laten volgen met een tegemoetkoming in de kosten van KIKK recreatie. 
Zowel de opleiding Lifeguard/Toezichthouder als de opleiding Instructeur Zwem ABC vallen onder de regeling. Voor iedere opleiding kan subsidie worden aangevraagd. Daarnaast zijn ook de ander opleidingen (Ouder en Kind, Fifty Fit, Aqua Fitness Instructeur en Recreatie Zwemleider) binnen de basisberoepsopleiding erkend door KIKK recreatie.

Overzicht opleidingen erkend door KIKK recreatie?
Voor een overzicht van de opleidingen die in aanmerking komen voor subsidie, kijk op www.kikk-recreatie.nl en www.recreatieacademy.nl Hier is de cursuscatalogus te raadplegen.

Meer informatie
Voor inhoudelijke vragen over de regeling 'tegemoetkoming cursuskosten' is KIKK recreatie bereikbaar op het nummer
0183 64 50 35.

Voor vragen over onze opleidingen en de 'tegemoetkoming cursuskosten' kunt u ons bellen op het nummer 073-612 40 61.
Wij ondersteunen u graag bij de aanvraag.