UWV scholingsbudget voor WW-gerechtigden

NBZ heeft een scholingscontract met UWV. Dit houdt in dat de Basisberoepsopleidingen (Lifeguard, Zweminstructeur, en doelgroepopleidingen) door het UWV vergoed kunnen worden. Informeer bij uw contactpersoon/adviseur bij het UWV of u hiervoor in aanmerking komt.  U dient uiteraard wel affiniteit met zwemmen en het zwembad te hebben!

Mogelijke financiële tegemoetkoming gemeenten:

Informeer bij bij uw gemeente of er mogelijke tegemoetkomingen zijn voor uw studiekosten.

Zwembaden op zoek naar personeel:

Veel zwembaden zijn op zoek naar zweminstructeurs en toezichthouders. Stap daar de drempel over en informeer naar een stageplaats. Mogelijk zijn ze op zoek naar medewerkers en willen zij de opleidingskosten overnemen. Dit wordt vaak vastgelegd in een scholingsovereenkomst.

EHBO verzekeringen:

Omdat zorgverzekeraars preventieve zorg steeds belangrijker vinden, zijn er meerdere verzekeraars die een EHBO- of reanimatiecursus vergoeden vanuit een zorgverzekering met een aanvullende dekking.
Het kan voorkomen dat verzekeraars alleen cursussen vergoeden die

.

worden verzorgd door specifieke zorgverleners. Raadpleeg je eigen polis of neem contact op met de zorgverzekeraar voor de verschillende organisaties waarbij je een certificaat/diploma kunt halen.

Klik hier voor een overzicht van zorgverzekeraars.

WiZZ:

NBZ is aangesloten als kennispartner bij de Werkgevers in Zwembaden en Zwemscholen, die zijn georganiseerd in de WiZZ.  Hiermee wordt kennis gedeeld en een breed draagvlak gecreëerd. WiZZ-leden krijgen 10% korting op cursusgelden (niet in combinatie met andere kortingen) bij opleidingen en trainingen van NBZ.

Mail ons Bel ons