Nieuws 

 

 

Extra gepland vanaf 13 april! opleiding Lifeguard (excl ZRZ) SELECT & Blended

Extra opleiding Lifeguard in Zwembaden gepland (CE1, onderdeel Allround diploma). Schrijf je snel in voor deze SELECT (kleine groep) en Blended (combi online/ op locatie) opleiding. Op de contactdag op locatie veel aandacht voor de praktijk! 
 

Volop opleidingen tot Zweminstructeur gepland vanaf mei 2021. Schrijf snel in!

Vanaf mei 2021 staan weer volop opleidingen tot Zweminstructeur gepland. In Eindhoven, Delft (nieuw! ook avondopleiding), Geleen, Schagen, Amsterdam,  Amstelveen, Wierden (bij Almelo), Doorn/Driebergen, Lelystad, Roosendaal en Arnhem/Velp dus ook bij jou in de regio. Voor meer informatie over alle geplande locaties met bijbehorende lesdata klik hier op opleiding tot Zweminstructeur en daarna op het tabblad planning. Alle opleidingen worden veilig verzorgd volgens coronarichtlijnen RIVM. Het aantal deelnemers per locatie is daarom (indien nodig) beperkt. De opleidingen zijn branche-erkend, praktijkgericht, met veel contacturen en persoonlijke stagebegeleiding. De springplank naar een nieuwe carrière! Schrijf snel in!
 

Bekijk nu onze online informatie sessie over de opleiding tot Zweminstructeur

Lijkt het je leuk om in een zwembad te werken en wil je graag weten hoe je hiervoor de juiste papieren kunt halen? Bekijk dan onze online informatie sessie! Klik hier  om nu deze infosessie te bekijken. Je kunt deze terugkijken zo vaak je wilt!

 

NIEUW! Instructeur Zwemmen & Gezondheid. Extra zomeropleiding gepland!

Bewegen is onlosmakelijk verbonden met kwaliteit van leven. Dit toenemende besef zal de toekomst van de sport- en zwembadbranche steeds meer gaan bepalen. De vernieuwde opleiding Instructeur Zwemmen & Gezondheid speelt hierop in. De eerste blended cursus gaat op maandag 19 april 2021 definitief van start en zit vol. Daarom is er een extra zomeropleiding gepland vanaf zaterdag 5 juni! Schrijf dan snel in! 

 

Werken in het Water: de vacaturesite van de zwembadbranche

Wil je weten welke vacatures er in de zwembaden allemaal zijn? De Werkgevers in de Zwembaden en Zwemscholen  hebben een nieuwe vacaturesite geopend Werken in het Water.nl


Scholingsbudget UWV voor WW-gerechtigden

NBZ heeft een scholingscontract met UWV. Dit houdt in dat de Basisberoepsopleidingen (Lifeguard, Zweminstructeur en doelgroepopleidingen) door het UWV vergoed kunnen worden voor WW-gerechtigden. Informeer bij het UWV of je hiervoor in aanmerking komt.


Zwembadregelgeving in 3 praktische handboeken

Als zwembadmanager of bestuurder is het van belang goed geïnformeerd te zijn, je kunt immers (persoonlijk) aansprakelijk gesteld worden wanneer een calamiteit of ongeval plaatsvindt en niet aan de wettelijke eisen is voldaan. Lees meer>

 

Speciaal voor verenigingen: Assistent Zweminstructeur

Binnen een zwemvereniging speelt het eigen kader een belangrijke rol. Er een speciale opleiding voor de kaderleden waarin de basisvaardigheden voor instructie van het Zwem ABC aan bod komen. Lees meer>

 

Onze opleiding

Opleiding Zweminstructeur

Cursist NBZ aan het woord

Handboeken zwembadregelgeving