Nieuws 

 

 

Planning seizoen 2021/ 2022 nu online! Najaar 2021 plus voorjaar 2022.
Weer volop opleidingen tot Zweminstructeur, inschrijven al mogelijk!

Vanaf oktober 2021 staan de eerste opleidingen tot Zweminstructeur alweer voor het nieuwe seizoen gepland. De opleidingen zijn branche-erkend, praktijkgericht, met veel contacturen en persoonlijke stagebegeleiding. Voor meer informatie over de opleiding en planning klik hieren daarna op het tabblad planning voor alle locaties met alle lesdata.
De springplank naar een nieuwe carrière! Schrijf snel in!

 

Volop opleidingen tot Zweminstructeur definitief van start in juni! 
Schrijf snel in!

Vanaf half juni 2021 gaan volop opleidingen tot Zweminstructeur definitief van start in: Amsterdam (vol), Eindhoven (vol), Delft, Doorn U., Lelystad (vol), Roosendaal en Schagen. Voor meer informatie over alle geplande locaties met bijbehorende lesdata klik hier op opleiding tot Zweminstructeur en daarna op het tabblad planning. Alle opleidingen worden veilig verzorgd volgens coronarichtlijnen RIVM. Het aantal deelnemers per locatie is daarom (indien nodig) beperkt. Schrijf snel in!
 

Bekijk nu onze online informatie sessie over de opleiding tot Zweminstructeur

Lijkt het je leuk om in een zwembad te werken en wil je graag weten hoe je hiervoor de juiste papieren kunt halen? Bekijk dan onze online informatie sessie! Klik hier  om nu deze infosessie te bekijken. Je kunt deze terugkijken zo vaak je wilt!

 

Zweminstructeur Turbo - Extra zomeropleiding juli 2021 gepland!

Inschrijven is nog mogelijk. Let op! deze opleiding kent specifieke instroomeisen. Klik op de volgende link voor meer informatie Zweminstructeur Turbo-opleiding. 

 

Werken in het Water: de vacaturesite van de zwembadbranche

Wil je weten welke vacatures er in de zwembaden allemaal zijn? De Werkgevers in de Zwembaden en Zwemscholen  hebben een nieuwe vacaturesite geopend Werken in het Water.nl


Scholingsbudget UWV voor WW-gerechtigden

NBZ heeft een scholingscontract met UWV. Dit houdt in dat de Basisberoepsopleidingen (Lifeguard, Zweminstructeur en doelgroepopleidingen) door het UWV vergoed kunnen worden voor WW-gerechtigden. Informeer bij het UWV of je hiervoor in aanmerking komt.


Zwembadregelgeving in 3 praktische handboeken

Als zwembadmanager of bestuurder is het van belang goed geïnformeerd te zijn, je kunt immers (persoonlijk) aansprakelijk gesteld worden wanneer een calamiteit of ongeval plaatsvindt en niet aan de wettelijke eisen is voldaan. Lees meer>

 

Speciaal voor verenigingen: Assistent Zweminstructeur

Binnen een zwemvereniging speelt het eigen kader een belangrijke rol. Er een speciale opleiding voor de kaderleden waarin de basisvaardigheden voor instructie van het Zwem ABC aan bod komen. Lees meer>

 

Onze opleiding

Opleiding Zweminstructeur

Cursist NBZ aan het woord

Handboeken zwembadregelgeving