Toezichthouden

Zweminstructeur

Doelgroepen


Nieuws


Bekijk nu onze online informatie sessie over de opleiding tot Zweminstructeur

Lijkt het je leuk om in een zwembad te werken en wil je graag weten hoe je hiervoor de juiste papieren kunt halen? Bekijk dan onze online informatie sessie! Klik hier om nu deze infosessie te bekijken. Je kunt deze terugkijken zo vaak je wilt!


Definitief van start in maart! Opleiding tot Zweminstructeur op 5 locaties.

Je kunt nog inschrijven! 

De beroepsopleiding tot Zweminstructeur gaat eind maart definitief van start in Amsterdam, Delft, Eindhoven, Lelystad en Roosendaal.  Klik hierboven op de naam van de  opleiding en daarna op het tabblad planning voor alle definitieve locaties met de lesdata en examendatum. Schrijf snel in!

Extra gepland! opleiding tot Lifeguard/ Toezichthouder start 11 mei in Meppel

Op 11 mei staat de start van de opleiding Lifeguard/ Toezichthouder gepland in Meppel. Er zijn nog maar enkele inschrijvingen nodig. Schrijf snel in!

Definitief van start in maart/april! Opleiding tot Lifeguard/ Toezichthouder.
Je kunt nog inschrijven!  

De beroepsopleiding Lifeguard/ Toezichthouder gaat vanaf eind maart definitief van start in Amsterdam en Eindhoven. Klik op de naam van de opleiding en daarna op het tabblad planning voor alle geplande locaties met de lesdata en examendatum. Schrijf snel in!


In april en mei volop opleidingen Instructeur Doelgroepen!

Dit voorjaar staan er weer volop doelgroepopleidingen gepland: in april Kinderen met Leer en/of Gedragsproblemen, Zwemmen met Medische Indicatie, Instructeur Ouder & Kind en Instructeur Fifty Fit. In mei Zwemmen met Zwangeren en Water Bootcamp Instructor. Klik op de naam van de opleiding en daarna op het tabblad planning voor alle locaties met les- en examendata. Schrijf snel in!


Werken in het Water: de vacaturesite van de zwembadbranche

Wil je weten welke vacatures er in de zwembaden allemaal zijn? De Werkgevers in de Zwembaden en Zwemscholen  hebben een nieuwe vacaturesite geopend Werken in het Water.nl

Scholingsbudget UWV voor WW-gerechtigden

NBZ heeft een scholingscontract met UWV. Dit houdt in dat de Basisberoepsopleidingen (Lifeguard, Instructeur Zwem ABC, en doelgroepopleidingen) door het UWV vergoed kunnen worden voor  WW-gerechtigden. Informeer bij je contactpersoon bij het UWV of je hiervoor in aanmerking komt.

Zwembadregelgeving in 3 praktische handboeken

Als zwembadmanager of bestuurder is het van belang goed geïnformeerd te zijn, je kunt immers (persoonlijk) aansprakelijk gesteld worden wanneer een calamiteit of ongeval plaatsvindt en niet aan de wettelijke eisen is voldaan. Lees meer>

Speciaal voor verenigingen: Assistent Zweminstructeur

Binnen een zwemvereniging speelt het eigen kader een belangrijke rol. Er een speciale opleiding voor de kaderleden waarin de basisvaardigheden voor instructie van het Zwem ABC aan bod komen. Lees meer>

Onze opleiding

Opleiding Zweminstructeur

Cursist NBZ aan het woord

Handboeken zwembadregelgeving