De praktijkopleider in de zwembadbranche

Het grootste aanbod voor zwembadmedewerkers in Nederland

Bekijk ons aanbod

Onze opleidingen

Wij bieden beroepsopleidingen aan voor o.a. onderstaande functies in zwembaden. Klik op Alle Opleidingen voor ons complete aanbod.

Waarom NBZ

Onze praktijkgerichte basisopleidingen bieden een gedegen basis en branche-erkend certificaat voor degenen die (nog) geen baan hebben in deze mooie branche en van hun hobby hun beroep willen maken of voor instructeurs die zich verder willen verdiepen in een specifieke doelgroep. Daarnaast verzorgen wij aanvullende trainingen (op maat) voor degenen die al in het zwembad werken en zo hun kennis en vaardigheden up to date willen houden.

De grootste opleider in de Zwembadbranche

Al jarenlang zijn wij marktleider in onze sector. Jaarlijks ronden ruim 400 kandidaten een basisopleiding af.

Bewezen succesvol al bijna 25 jaar

Al sinds 1998 verzorgen wij opleidingen.

Kwaliteit voorop

We werken voortdurend aan de kwaliteit en het aanbod van onze opleidingen. Hiertoe werken wij ook samen met partners (zie onderaan deze pagina) om dit te realiseren en te garanderen.

Praktijkgericht

Bij alles blijft de praktijk centraal staan. Onze opleidingen zijn voor praktijkgerichte doeners. Ook al onze docenten komen uit de praktijk en staan er vaak nog met één been in.

Nieuwsberichtenfeed

28 februari STAP budget aanvragen

Op 28 februari 2023 kan er weer STAP budget aangevraagd worden! Alle opleidingen tot Zweminstructeur van eind maart en begin april komen hiervoor in aanmerking. Schrijf snel in en ontvang je STAP inschrijfbewijs. € 1.000 euro subsidie mogelijk. Meer info STAP

Lees meer
Vier Turbo-opleidingen Zweminstructeur nieuw gepland

De Turbo-opleiding Zweminstructeur herfstvakantie 2022 staat gepland. Startdatum 23 oktober 2022. Voor deze Turbo-opleiding gelden specifieke instroomeisen! Ook de planning van de nieuwsjaars-, voorjaars- en zomer- Turbo-opleidingen 2023 zijn bekend. Meer info  

Lees meer

Kwaliteit voorop

Samen met onze partners

Kwaliteit maken kunnen wij niet alleen. Dat doen wij samen met onze partners. Zo besteden wij onder andere onze examinering uit aan de brancheorganisatie en dragen wij het NRTO-keurmerk.

Hieronder zie je logos van onze opleidingspartners. Meer weten over onze samenwerkingen? Klik dan hier.

Mail ons Bel ons