Uit internationaal onderzoek is gebleken dat veel cursisten na ca. 6/8 maanden weer moeite hebben met het correct uitvoeren van de juiste hulpverleningprocedures. Tevens is de werkgever wettelijk verplicht (binnen de richtlijnen van o.a. de Arbo, BHV, en WHVBZ), voor het aantoonbaar op peil houden van de vaardigheden van zijn werknemers. Door jaarlijks deel te nemen aan de herhalingscursus is de bewijslast voor voldoende training en onafhankelijke toetsing, hiermee aantoonbaar verzekerd.

Inhoud

Voor Wie:

Deelnmers die in het bezit zijn van het Medic Fire & First Aid® Europe EHV NIKTA certificaat of vergelijkbaar. (Zulks ter beoordeling van Medic Fire & First Aid® Europe)


Studieduur

1 lesdag van 7 uur.
Stage is niet van toepassing.


Afronding

Afronding

Aan het eind van de opleidingsdag wordt er een theorie en praktijk examen afgenomen.

Certificering

Het Medic Fire & First Aid® Europe EHV certificaat wordt Internationaal en Europees erkend. Zie ook https://www.mffaeurope.nl/

Geldigheid
Een Medic Fire & First Aid® Europe EHV certificaat heeft een officiële geldigheidsduur van 12 maanden. Om het certificaat geldig te houden moeten de kennis en vaardigheden minimaal jaarlijks opgefrist worden met een herhalingscursus.

Lesmateriaal

Lesmateriaal

Het cursusboek is niet bij de herhalingscursus inbegrepen. Mocht je niet meer in het bezit zijn van het benodigde cursusmateriaal dan is het noodzakelijk deze apart aan te schaffen (prijs: € 27,50 exclusief 21% BTW).

Investering

Investering

Cursusgeld
€ 125
Opleidingen in het kader van BeroepsOpleiding zijn vrijgesteld van BTW.

Heb je een aanvullende ziektekostenverzekering? Dan kun je hiermee mogeljik de opleiding vergoed krijgen.

a href=”https://nbz.nl/financiele-voordelen/” title=”Kijk hier voor alle financiele mogelijkheden” alt=”Kijk hier voor alle financiele mogelijkheden”>Kijk hier voor alle financiele mogelijkheden</a

Planning

Planning

Wordt gepland bij voldoende belangstelling.

Wil je de herhalingscursus MFFA graag volgen? Laat het ons weten en schrijf je dan hieronder in voor de opleiding met de fictieve datum 31-12-2024.

Je ontvangt dan bericht zodra er weer een opleiding is gepland. Je beslist op dat moment pas of je jezelf daarvoor definitief in wilt schrijven (of niet).

Opleidingsagenda bekijken

Opleidingsagenda

Ik heb interesse voor de opleiding Medic Fire & First Aid EHV Herhaling

Locatie:

Datum: dinsdag 31 december 2024

Aantal sessies: 1

Inschrijven

Kwaliteit voorop

Samen met onze partners

Kwaliteit maken kunnen wij niet alleen. Dat doen wij samen met onze partners. Zo besteden wij onder andere onze examinering uit aan de brancheorganisatie en dragen wij het NRTO-keurmerk.

Hieronder zie je logos van onze opleidingspartners. Meer weten over onze samenwerkingen? Klik dan hier.

Mail ons Bel ons