Dit programma is bedoeld voor medewerkers van bestaande teams die al ooit een Lifeguardopleiding gedaan hebben. De groep wordt op eigen locatie bijgeschoold conform de nieuwe wet- en regelgeving en er wordt nog eens goed doorgenomen wat de belangrijkste taken zijn van de Lifeguard. Tevens worden de deelnemers getest nog fit en vaardig te zijn in het Zwemmend Redden. Hiervoor wordt een deelnamebewijs afgegeven. Natuurlijk kunt u ook zelf onderwerpen inbrengen die u graag behandelt ziet worden en/ of belangrijke pijlers aangeven die tijdens de cursus extra aandacht verdienen.

Inhoud

Doelstelling

Dit programma is bedoeld voor medewerkers van bestaande teams die al ooit een Lifeguardopleiding gedaan hebben. De groep wordt op eigen locatie bijgeschoold conform de nieuwe wet- en regelgeving en er wordt nog eens goed doorgenomen wat de belangrijkste taken zijn van de Lifeguard. Tevens worden de deelnemers getest nog fit en vaardig te zijn in het Zwemmend Redden. Natuurlijk kunt u ook zelf onderwerpen inbrengen die u graag behandelt ziet worden en/ of belangrijke pijlers aangeven die tijdens de cursus extra aandacht verdienen.Onderwerpen

  • Techniek van het toezichthouden
  • Speciale attentiepunten bij attracties als glijbanen, springplanken e.d.
  • Wet- en regelgeving en recente jurisprudentie
  • Toezichtsplan, interne controle en dossiervorming
  • Zwemmend Redden voor Lifeguards in zwembaden

Afronding

Toetsing

De toets Zwemmend Redden voor Zwembaden wordt binnen training afgenomen.

Certificaat

Bij voldoende beoordeling ontvangt men het NBZ certificaat Zwemmend Redden voor Zwembaden.

Naar keuze kan dit het herhalingscertificaat van de Reddingsbrigade Nederland zijn indien de deelnmers al in het bezit zijn van een geldig ZRZ certificaat van de Reddingsbrigade Nederland.

Investering

Investering

Deze incompany is maatwerktraining. Prijs op aanvraag.
Neem contact op met ons op via 073 612 40 61 of info@nbz.nl.

Planning

Planning

Bij incompany trajecten worden lesdagen en -tijden in onderling overleg vastgesteld.

Kwaliteit voorop

Samen met onze partners

Kwaliteit maken kunnen wij niet alleen. Dat doen wij samen met onze partners. Zo besteden wij onder andere onze examinering uit aan de brancheorganisatie en dragen wij het NRTO-keurmerk.

Hieronder zie je logos van onze opleidingspartners. Meer weten over onze samenwerkingen? Klik dan hier.

Mail ons Bel ons