Team NBZ


De Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs (NBZ) is DE praktijkopleider in de zwembadbranche met opleidingen, bijscholingen, workshops, incompany-trajecten en trainingen op maat.

Ieder jaar leiden wij ruim 200 mensen op tot Instructeur Zwem ABC of Lifeguard/ Toezichthouder en volgen ruim 70 cursisten een doelgroepopleiding van AquaFitness Instructeur tot zwemmen met Medische Indicatie. Daarnaast hebben we via incompanytrainingen voor diverse zwemverenigingen en zwembadexploitanten kader opgeleid en gecertificeerd.

NBZ speelt in op trends en behoeftes. We passen dan ook met regelmaat ons aanbod aan.

Alle opleidingsprogramma’s zijn speciaal gericht op de zwembadbranche en voldoen aan de door hen opgestelde competentieprofielen. NBZ is een organisatie met jarenlange ervaring en bewezen kwaliteit.

Kijk eens rustig rond op onze website voor ons complete opleidingsaanbod. Heeft u als werkgever/ zwembadexploitant nog vragen of bent u als particulier geinteresseerd, bel naar 073-6124061 of mail naar info@nbz.nl en we informeren u graag over de mogelijkheden.


KIKK recreatie erkende cursussen


NBZ is erkend door het KIKK recreatie. Al onze cursussen - met uitzondering van EHBO, BHV en AED - vallen onder de subsidievoorwaarden van KIKK recreatie. Kijk voor meer informatie op www.kikk-recreatie.nl.